Z
L u d z i e !!! Nie wynikając w stan świadomości osoby kierującej, zastanówcie się sami nad sobą. Dzisiaj przejechałem ulicami Piotrkowa ok. 20 km .
Tyle idiotyzmów popełnionych przez kierujących pojazdami EP i EPI nie widziałem od dawna.
Źle zaperkowane auto może czasami stworzyć wieksze zagrożenie niż jazda autostrada pod prąd (tej opcji też nie polecam).
Zanim zaczniecie coś komentować zastanówcie się nad tym co sami wyprawiacie.
Przyklad ?... Bardzo proszę.
Godzina 12.45 ÷ 15.30 wjazd do prywatnej posesji przy ul. Lelewela.
Polowa podjazdu do posesji zablokowana przez Passata EP druga polowa przez Skode Superb EPI. Na zwróconą uwagę udawane zdziwienie i wulgaryzmy.
Wszyscy ci którzy tu piszecie to chyba serca nie macie część z nich nie żyje i część jest rannych dajcie im spokój!nie było was przytym to nie piszcie jak jechali skąd po co na co dlaczego.... Jakiś szacunek musi byc pomyślcie jakby to ktos z waszej rodziny tak zrobił też byscie tak krytykowali.... Widze ze tu sami idioci pisza...sory ale zastanowcie sie a może jutro wy bedziecie na tamtym świecie i chcielibyscie zeby tak pisali
I tak mieli farta,że tyle przelecieli pod prąd. Jednak nie wierze, że z nikim się nie wyminęli, gdzie byli ci kierowcy i służby o ile były o tym poinformowane. Kiedyś miałem sytuacje, że dziewczyna szła około 398 kilometra krajowej jedynki i wchodziła na żywca pod auta. Zadzwoniłem na policje i tak, oczywiście wiedzą, ale jak wjeżdżałem do Piotrkowa to do samej komendy nawet jeden radiowóz nie rzucił się w oczy. Czyli pełna nonszalancja, przecież zgłoszenie przyjęliśmy i nic wam do tego za ile i kto do niego pojedzie. Niestety nędzny i aktualny stan polskich służb.
Skoro nitką Katowicką... I o 5:35 to na 99% to efekt Protectora..
z tego co wiem to jechalo 6 osob ciezarowy wychamowal a honda nie wiec gdzie kierowca mial oczy...puszki po piwie popis i zalacza sie power ze wszystko moge...z alkoholem nikt nie wygral...nie obwiniam kierowcy bo stanu trzezwosci nie znam ale koledzy za plecami robia swoje jak sie wlasnego rozumu nie ma...[*]
A jakby wracali z wesela to też mamy w tym kraju zakazać organizacji wesel? Myślcie ludzie.
Co wy piszecie. Czemu to wina dyskoteki? Tysiace ludzi jezdzi na dyskoteki i nic im nie jest. A moze zlikwidujmy auta to nie bedzie wypadkow. Zlikwidujmy samoloty bo tez spadaja. Wrocmy do epoki kamienia najlepiej
Samoselekcja.sorry ale jak można jechać pod prąd i tego nie widzieć?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!